English Explorers can help your child to learn English

Tämänhetkiset Tunnit

Katso tämänhetkiset paikat missä on English Explorers tunteja.


English Explorers Tiimi

Meille on ilo opettaa lastasi hänen englannin kielen polulla. Tutustu English Explorers tiimiin alla!

Chris

English Explorers foxChris on kotoisin Englannista ja suoritti yliopisto-opiskelunsa Englannissa ja Ranskassa, valmistuen vuonna 1998. Siitä lähtien hän on ollut työelämässään luovaa englannin kieltä vaativissa tehtavissä ja toiminut englannin kielen opettajana. Vuonna 2002 Chris suoritti kansainvälisen CELTA tutkinnon (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages) ja perusti English Explorers yrityksen vuonna 2014.


Chris uskoo, että lapset oppivat parhaiten leikin avulla kannustavassa ilmapiirissä. Eniten hän nauttii työssään siitä, kun saa nähdä lasten edistymisen vieraan kielen oppimisessa ja tietenkin siitä, että saa tehdä äänekkäitä eläinääniä joka päivä!


Colin

English Explorers foxColin valmistui yliopistosta vuonna 2012 ja on myös Englannista. Hän on työskennellyt lastenhoitajana ulkomailla, opettaen perheen lapsille englannin kieltä sekä myöskin toiminut lasten kesäleirien ohjaajana Yhdysvalloissa. Colin muutti Suomeen 2017 ja odottaa innolla Suomen talven tuloa!


Colin tykkää laulaa, leikkiä ja hassutella lasten kanssa englannin kielellä ja iloinen nauru kuuluukin tuntien vakioon.


Katja

English Explorers foxKatja on suomalainen ja vastaa kaikkiin suomen kielisiin puheluihin ja sähköposteihin. Hän pitää ohjat kädessään English Explorers toimistossa ja hommat eivät pyörisi eteenpäin ilman hänen korvaamatonta apuaan!


Ikuinen lapsi luonteeltaan, hän edelleen innostuu asioista yhtä paljon kuin kuka tahansa 4-vuotias!