Ilmoittautuminen English Explorers Tunneille

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella kevät 2021 English Explorers tunneille ja lue tarkasti myös alla olevat 'säännöt ja ehdot'.


Näet syksyn lukujärjestyksen ja tiedot toimipaikoista tästä. Mikäli toivomasi tunti on jo täynnä, niin olemme yhteydessä tarjoten jonotuspaikkaa tai vaihtoehtoista tuntia.


Säännöt ja Ehdot

  • Löydät toimipaikkojen tiedot klikkaamalla lukujärjestyksessä toimipaikan nimeä tai valitsemalla haluamasi toimipaikan menun 'Tunnit' laatikosta.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on aina tehtävä sähköpostitse osoitteeseen: chris@englishexplorers.fi ja liian myöhään perutuista tunneista voi seurata mahdollinen lukukauden osamaksu tai täysi maksu, kts alla.
  • Ei peruutusmaksua, jos osallistuminen tunneille perutaan 2 viikkoa ennen lukukauden alkua. Lukukauden hinnasta peritään 25% maksu, mikäli osallistuminen tunneille perutaan 14vrk sisällä ennen lukukauden alkua. Lukukauden osallistusmaksu erääntyy asiakkaalle kokonaisuudessaan mikäli osallistuminen perutaan lukukauden ollessa jo käynnissä.
  • Mikäli toimipaikassa pidettävät tunnit joudutaan perumaan meistä riippumattomista syistä, niin tunnit korvataan ikäryhmälle sopivalla videotunnilla. Tilanteessa ei tarjota lukukausimaksun hinnanalennusta ja syksyn tunteja ei voi tarjota ilman, että kaikki oppilaat sitoutuvat täyden lukukausimaksun hintaan.
  • Lapsesi paikka varataan varauksessasi pyydetylle tunnille ja toimipaikkaan. Valitettavasti emme pysty enää mistään syystä tarjoamaan korvaustunteja menetetyistä tunneista.
  • Ryhmä tarvitsee minimissään 4 lasta, jotta voi aloittaa. Mikäli lapsia on vähemmän, ryhmän aloitus voidaan perua.
  • Lukukausimaksu maksetaan yhdessä osassa. Aiempi mahdollisuus kolmeen osamaksuun on poistettu ja ei ole enää voimassa.


Halutessasi lisätietoja, voit lähettää viestiä: chris@englishexplorers.fi tai soittaa 040 6374200 (English)  044 9542184 (Suomeksi).


Yhteystiedot


Lapsen tiedot


Toivotttu tunti


Lisätietoja


Kyllä      Ei

Olen lukenut ja hyväksyn 'Säännöt ja Ehdot'.

Register your child's attendance at English Explorers for next semester