Ilmoittaudu English Explorers Tunneille

Ilmoittaudu syyslukukauden English Explorers tunneille. Huomioithan myös alla olevat 'säännöt ja ehdot'.


Mikäli haluat vaihtaa ryhmää/toimipaikkaa, niin näet lukujärjestyksen tästä. Mikäli toivomasi tunti on jo täynnä, niin olemme yhteydessä sinuun tarjoten jonotuspaikkaa tai vaihtoehtoista tuntia.


Säännöt ja Ehdot

  • Löydät toimipaikkojen tiedot klikkaamalla toimipaikan nimeä lukujärjestyksessä tai valitsemalla haluamasi toimipaikan menun 'Tunnit' laatikosta.
  • Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset on aina tehtävä sähköpostitse osoitteeseen: chris@englishexplorers.fi ja liian myöhään perutuista tunneista voi seurata mahdollinen lukukauden osamaksu, kts alla.
  • Ei peruutusmaksua, jos osallistuminen tunneille perutaan 2 viikkoa ennen lukukauden alkua. Lukukauden hinnasta peritään 25% maksu, mikäli osallistuminen tunneille perutaan 14vrk sisällä ennen lukukauden alkua. Lukukauden osallistusmaksu erääntyy asiakkaalle kokonaisuudessaan mikäli osallistuminen perutaan lukukauden ollessa jo käynnissä.
  • Opettajat pysyvät ennallaan ensi syksynä ja jatkavat omissa toimipaikoissaan, mutta muutokset voivat joskus olla mahdollisia. Opettajan vaihtuminen kauden jo ollessa käynnissä ei ole syy lukukauden paikan perumiselle.


Halutessasi lisätietoja, voit lähettää viestiä: chris@englishexplorers.fi tai soittaa 040 6374200 (English)  044 9542184 (Suomeksi).


Yhteystiedot


Lapsen tiedot


Toivotttu tunti syyslukuvuodelle 2019


Lisätietoja


Kyllä      Ei

Olen lukenut ja hyväksyn 'Säännöt ja Ehdot'.

Renew your child's attendance at English Explorers for spring 2019