Pyydä Korvaustuntia

Joskus tunti voi jäädä väliin sairastumisen, perhejuhlan tai muun asian vuoksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden korvata menetetty tunti kuusi päivän aikana menetetystä tunnista.


Lähetä meille pyyntö korvaustunnista alla olevalla lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.


  • Korvaustunti voidaan pyytää mistä tahansa syystä. Ymmärämme, että kesken lukukauden voi tulla tärkeitä menoja ja haluamme auttaa sinua korvaustunti käytännöllä.
  • Tunti voidaan korvata vakiotunnin molemmin puolin 6 päivän aikana. Esimerkki: Jos vakiotuntisi olisi 14/9, niin korvaustunti voidaan varata ajalle 8-20/9.
  • Valitettavasti emme voi tarjota korvaustuntia aikarajan ulkopuolelle. Mikäli tuntia ei korvata 6 päivän aikana, niin tunti katsotaan menetetyksi. Emme tarjoa rahallista palautusta menetetystä tunnista.
  • Korvaustunnit ovat ylimääräinen palvelu ja emme pysty takaamaan, että pääset aina haluamaasi toimipaikkaan korvaustunnille. Useiden toimipaikkojen tunnit ovat hyvin suosittuja ja tästä johtuen emme pysty takaamaan vapaata paikkaa haluamallesi korvaustunnille. Yritämme aina kuitenkin parhaamme auttaa sinua!
  • Mikäli haluamallasi korvaustunnilla ei ole tilaa ja et pääse mihinkään toiseen toimipaikkaan/aikaan, niin 6 päivän sääntö pätee edelleen ja emme tarjoa rahallista palautusta.
  • Ei ole mahdollista varata korvaustuntia samalle päivälle samaan toimipaikkaan vakiotunnin kanssa. Tämä johtuen siitä, että tunnin opetus tulisi useimmiten toistona ja lapsilta ei voi odottaa keskittymistä kahteen lähes identtiseen tuntiin. Korvaustunti pitää ottaa siis eri päivänä tai eri toimipaikassa.
  • Varaa korvaustunti alla olevalla kaavakkeella. Paikkasi korvaustunnille ei ole varattu ennenkuin olet saanut meiltä vahvistuksen sähköpostitse.
  • Mikäli sinulla on kysymyksiä ja haluat lisätietoja, niin ota yhteyttä: chris@englishexplorers.fi.Kaikkien tuntien lukujärjestys löytyy täältä.


English Explorers snakeContact English Explorers for childrens English classes information