Koulut ja Päiväkodit

Haluaisitteko English Explorers tunteja koulun, iltapäiväkerhon tai päiväkodin yhteyteen? Olemme jo usean vuoden ajan järjestäneet menestyksellä lasten englannin kielen tunteja yhteistyössä iltapäiväkerhojen ja päiväkotien kanssa. Voimme tarjota lapsille hauskan joka viikkoisen englannin kielen tunnin natiivin englanninkielisen opettajan johdolla.


Tunteja on mahdollista saada 3-17- vuotiaille ja räätälöimme kaikki lasten englannin kielen tunnit sopivaksi ikäryhmän mukaan.


Olemme sitoutuneet tarjoamaan tasokaan englannin kielen kerhon koulunne tai päiväkotinne lapsille. Lasten englannin kielen tuntimme tunnetaan hauskasta ja kannustavasta ilmapiiristään, jossa lapset voivat oppia ja parantaa englannin kielen taitoaan. Pyydä lisätietoja meiltä!


Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaista yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa ja haluamme luoda pysyviä, positiivisia muistoja lapsille englannin kielen oppimisesta, josta he hyötyvät myös tulevaisuudessaan.


Ota yhteyttä ja järjestetään juuri teidän tasolle ja tarpeille sopiva englannin kielen kerho.


Syitä pitää English Explorers kerho:

  • Hauskaa ja aktiivista oppimista
  • Aina natiivi englanninkielinen opettaja
  • Musiikkia, laulua, tanssia, leikkejä ja paljon iloa
  • Lämmin ja kannustava ilmapiiri kielen oppimisen tukena
  • Poistaa vieraan kielen puhumisen pelko iloisella ja avoimella opetuksella
  • Tutustutaan eri aiheisiin...ja aina vain englannin kielellä!

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään Engliah Explorers tunteja koulun iltapäiväkerhon tai päiväkodin yhteydessä ja haluat lisätietoja, niin ota yhteyttä.


We look forward to speaking with you soon!


Chris and the English Explorers Team


Englannin kielen opetusta lapsille Helsingissä, Vantaalla ja Järvenpäässä