Where and when are the childrens English classes? Why should we attend English Explorers children's English classes? How much do the childrens English classes cost? What happens in an English Explorers childrens English lesson?

Missä ja Milloin?

Alla olevasta lukujärjestyksestä näet tällä hetkella pyörivat tunnit pääkaupunkiseudulla. Tunnit ovat 2-7- vuotiaille lapsille, ellei toisin mainita. Mikäli emme pidä tunteja vielä lähellä kotiasi, läheta meille toive minne haluaisit English Explorers tunteja. Tulemme lisäämään uusia alueita kysynnän mukaan, joten sinä voit vaikuttaa siihen minne tulemme seuraavaksi!

Weekly Schedule / Lukujärjestys
  MON / MA TUE / TI WED / KE THU / TO FRI / PE SAT / LA
09:00         09:30 - Käpylä *
10:00       10:20 - Käpylä
11:00           11:10 - Käpylä
12:00       Varattu
iltapäiväkerholle
Varattu
iltapäiväkerholle
12:05 - Käpylä **
13:00   Varattu
iltapäiväkerholle
       
14:00          
15:00 Varattu
iltapäiväkerholle
Varattu
päiväkodille
  Varattu
iltapäiväkerholle
   
16:00 16:30 - Meilahti 16:30 - Myyrmäki   16:30 - Tikkurila    
17:00 17:20 - Meilahti 17:20 - Myyrmäki   17:20 - Tikkurila    
18:00 18:10 - Meilahti* 18:10 - Myyrmäki*   18:10 - Tikkurila*    
19:00 19:05 - Meilahti** 19:05 - Myyrmäki**   19:05 - Tikkurila**    
  * Edistyneiden tunti 2-7- vuotiaille lapsille. Tämä ryhmä on tarkoitettu lapsille joilla on jo englannin kielen taitoa.
** 8-11- lapset.

Helsinki - Käpylä
Leikkipuisto Kimmo, Turjantie 3, 00101 Helsinki.

Lauantai klo 09:30, 10:20, 11:10 ja 12:05. Lisätiedot Käpylä tai Ilmoittaudu nyt.

Helsinki - Meilahti
Helsingin Rudolf Steiner-koulu, Luokka 11E, Lehtikuusentie 6, 00270 Helsinki.

Maanantai klo 16:30, 17:20, 18:10 ja 19:05. Lisätiedot Meilahti tai Ilmoittaudu nyt.

Vantaa - Myyrmäki
Isomyyri, 2krs, Liesitori 1, 01600 Vantaa.

Tiistai klo 16:30, 17:20, 18:10 ja 19:05. Lisätiedot Myyrmäki tai Ilmoittaudu nyt.

Vantaa - Tikkurila
Peltolan koulu, Luokka Äidinkieli 3, Lummetie 27, 01300 Vantaa.

Torstai klo 16:30, 17:20, 18:10 ja 19:05. Lisätiedot tiedot Tikkurila tai Ilmoittaudu nyt.


Miksi Tulla Tunneille?

English Explorers lesson list

Haluamme lapsesi tutustuvan englannin kieleen hauskassa ilmapiirissä, missä lapset ja aikuiset leikkivät yhdessä ja molemmat saavat iloisia, mieleenpainuvia muistoja oppimisesta yhdessä. Todellista laatuaikaa yhdessä lapsesi kanssa!


English Explorers class photoOppimisessa keskitytään leikkeihin ja aktiviteetteihin jotka kiinnostavat lapsia ja samalla voimme hellästi ohjata ja lisätä heidän englannin kielen sanavarastoa viikko viikolta ja näin antaa heille vahvat perusteet englannin kielen oppimiselle koulussa.


Kaikki English Explorers opettajat puhuvat aina englantia äidinkielenään! Tämä antaa lapsellesi todellisen etumatkan kielen oikeaoppiseen ääntämiseen, mikä on hyvin tärkeää oppia kielen opiskelun alussa.


Tutkimukset myös osoittavat, etta uuden kielen oppimisen aloittaminen nuorena on aina paras tapa saada vahva pohja kielitaidolle. Avaat siis lapsellesi mahdollisuuden ovia ja samalla sijoitat heidän tulevaisuuteensa.


Tapaat myös uusia samanhenkisiä perheitä alueeltasi ja lapsesi ja sinä saatte mahdollisuuden saada uusia ystäviä!


Yksi hauska, mutta silti täynnä oppimista oleva 45min englannin kielen oppitunti kerran viikossa tulee olemaan harrastus, jota lapsesi ja sinä odotatte aina innolla.


Tervetuloa leikkimään ja oppimaan englannin kieltä! Ilmoittaudu nyt.


Tuntien Hinta?

Yksi tunti maksaa 15€ (sis ALV) ja tunnit varataan aina lukukaudeksi kerrallaan.


Lukukauden hinta voi hieman vaihdella toimipaikkojen välillä, sillä tuntien määrä vaihtelee toimipaikkojen välillä. Tyypillisesti tunnit ovat noin 18 viikkotuntia (lukukausi 270€), mutta löytyy myös 20 viikkotunnin toimipaikkoja. Näet toimpaikkasi tuntien määrän klikkaamalla toimipaikan nimeä lukujärjestyksessä.


Varaa paikka lapsellesi nyt.


Sibling discount!Lukukauden lasku lähetetään sinulle sähköpostitse.


Tarjoamme 20% sisarusalennuksen jokaisesta seuraavasta saman perheen lapsesta! Siten toisen (tai kolmannen jne) sisaruksen hinta tunnille on vain 12€ sis ALV!


Mikäli sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä ja vastaamme kysymyksiisi ilomielin.


Mita Tunneilla Tapahtuu?

Practising English from a young age should be fun! Native speaking English teacher for your child A childrens English class full of laughter!

Jokainen tunti on aina erilainen, mutta pidämme tärkeänä toistaa tiettyja tunnin osia läpi 10 viikon jakson, jotta lapset voivat todella heittäytyä ja iloita oppiessaan tietyn laulun tai leikin englanniksi. Asioiden toistaminen auttaa myös heidän sanavaraston kehittymistä ja kielen oikeaoppista ääntämistä.


Greeting in EnglishTyypillisesti tunti alkaa tervehdyksellä ja nimitarran valikointi harjoituksella, missä lapset oppivat viikko viikolta paremmin pyytämään asiaa englanniksi.


Singing  in English Nyt on aika 'tervehdys' laululle ja tanssille. Älä huolehdi, pidämme huolen, että molemmat opitte laulun englannin kielen salat alta aikayksikön!


Activities in EnglishSeuraavaksi alamme kasvattamaan englannin kielen sanavarastoa ja opettelemaan oikeaoppista ääntämistä hauskan aktiviteetin, laulun tai tanssin avulla. Opettelemme englanniksi kaikkea mahdollista numeroista hedelmiin! Tämä on tyypillisesti ryhmäharjoitus, mutta jokainen lapsi saa myös opettajan henkilökohtaista huomiota ja opastusta sanojen lausumisessa ja oppimisessa hauskalla tavalla.


Stories in EnglishKaikki lapset rakastavat tarinoita! Tulemme kertomaan helposti seurattavia tarinoita, joihin lapset voivat osallistua ja siten kasvattaa heidän sanavarastoa hauskalla interaktiivisella tavalla. Voi olla, etta värikäs, pörröinen käsinukke voi tehdä vierailun ja osallistua tarinan kertomiseen!


Games in EnglishMielikuvitus juoksemaan englanniksi! Tämä voi sisältää mitä tahansa värityksesta leikkiin. Opettaja antaa henkilökohtaista huomioita lapsille ja auttaa heitä muistamaan ja oppimaan englanniksi heidän juuri tekemiaan taideteoksia tai leikkejä.


Saying goodbye in EnglishLopuksi kaikki saavat mahdollisuuden sanoa näkemiin englanniksi. Tyyli ja tapa vaihtelee joka kerta!


Mikäli sinulla on kysymyksiä tai haluat varata tunnin, ota yhteyttä ja tule kanssamme leikkimään englanniksi!