English Explorers can help your child to learn English

Tämänhetkiset Tunnit

Katso tämänhetkiset paikat missä on English Explorers tunteja.


Tietoa Meistä

English Explorers foxEnglish Explorers tunneilla lapsesi voi ottaa ensiaskeleet englannin kielessä aidon englantilaisen opettajan avustamana.


Uskomme, että hauskassa ja kannustavassa ilmapiirissä lapset sopeutuvat ja haluavat ottaa osaa, vaikka he eivät osaa kieltä vielä yhtään. Tämä on yksi lasten ihailtava piirre, he uskaltavat heittäytyä mukaan ja ovat aina valmiita kokeilemaan uusia asioita!


English Explorers tunnit antavat lapsellesi suuren harppauksen eteenpäin kielitaidon kehittymisessä. Kaikki tapahtuu tutun ja turvallisen huoltajan kanssa, joten ujoimmatkin lapset uskaltavat varmasti ottaa osaa leikkeihin pienellä kannustuksella.


Ilmoittaudu tunneille nyt ja tule kokemaan tuntien rento ja ystävällinen ilmapiiri. Paljon leikkejä, hauskanpitoa ja tietenkin, englannin kieltä!

Keitä Me Olemme?

English Explorers snake Alle kouluikäisille suunnatun English Explorers kielikylpykoulun omistaa englantilainen Chris, joka asuu Vantaalla suomalaisen vaimonsa ja kahden pienen lapsensa kanssa.


Pienten lasten isänä ja lukemattomiin 'afternoon tea party' leikkeihin ja majan rakennuksiin tottuneena, hän ymmärtää miten saada lapset innostumaan ja oppimaan jotain heille täysin uutta jännittävällä ja hauskalla tavalla.


Chris on suorittanut vuonna 2002 kansainvälisen CELTA tutkinnon (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages). Hän valmistui yliopistosta 1998 ja ollut työelämässään siitä lähtien luovaa englannin kieltä vaativissa tehtavissä ja toiminut englannin kielen opettajana.

Lue Mitä Meistä Sanotaan?

Tässä muutama kommentti mitä vanhemmat ja lapset sanovat English Explorers tunneista:


English Explorers pig

"English Explorers ja Chris poistavat ylimääräisen jännityksen kielen oppimisesta."

Pauli, Helsinki


"Natiivi englanninkielinen opettaja on iso plussa!"

Mari, Nurmijärvi


"Meidän ujo pieni tyttö odottaa joka viikko innolla tunnille pääsyä"

Teemu, Vantaa


Läheta meille viestiä, mikäli sinulla on palautetta tunneista tai opettajasta.